Të fundit

Kompania e Marketingut Balcanica sh.p.k. shpall konkurs për vende të lira pune

Kompania e Marketingut Balcanica sh.p.k. për nevoja të Citysale.co dhe Cityshop.tv shpall konkurs: Menaxher/e     Detyrat dhe përgjegjësitë: Të ketë aftësi organizative; Të jetë përgjegjës/e për koordinimin e agjentëve në zyrë dhe terren; Të ketë kontakte dhe përvojë të bashkëpunimit me biznese të ndryshme;; Të ketë përvojë në menaxhim të projekteve; Të ketë mundësi lëvizje në Kosovë,...

Emaili një prej metodave më efikase për marketing të suksesshëm

Marketingu përmes emailit është njëra prej metodave më efikase të përmbajtjes së marketingut…nëse dini se si ta bëni në mënyrë të duhur. Përderisa ne të gjithë mund t’a pranojmë se duhet të angazhohemi më shumë në një strategji për të maksimizuar përgjigjet tona ndaj emaileve, mund të jetë e vështirë të dimë se ku të...

Vaji FLOIL – Për meraklitë e ushqimit të shijshëm!

Nuk ka rendësi nëse jeni adhurues të ushqimit pikant apo preferoni t’i kënaqni sensorët e shijes me ëmbëlsira! Nuk ka rëndësi nëse i qëndroni besnik thikës e pirunit apo i përdorni gishtat në vend të tyre! Nuk ka rëndësi nëse i matni kaloritë e shujtave apo hani dy të tilla brenda një vakti! Nuk ka rëndësi nëse...

Shitja e produktit kërkon pasion dhe kreativitet

Bota po evoluon kaq shpejt sa madje në çdo 24 orë dëgjojmë për produkte dhe shërbime të reja të shpikura. Mirëpo që këto produkte dhe shërbime të njihen nga masa e konsumatorëve potencialë dhe më pas të blihen duhet që të prezantohen fillimisht nga ata që quhen agjentë shitjesh. Duhet më shumë sesa thjesht reklama në...

Pesë gabimet që bëhen me videot e marketingut për biznese

Marketingu i videove është në rritje dhe nëse bëhet si duhet, mund të japë rezultate të pabesueshme për bizneset. Sidoqoftë, ai kërkon planifikim të kujdesshëm. Ka shumë mjete dhe shërbime që mund t’ju ndihmojnë të krijoni dhe të ndani videot me audiencën. Mirëpo a jeni duke bëre ndonjë nga këto gabime të zakonshme të marketingut të...