Lista e bizneseve

0
262

Bashkangjitur gjeni Listen e Bizneseve te cilat bashkepunojne me Citysale:

Lista e Bizneseve

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprakMënyrat e Pagesës
Artikulli tjetërÇmimet e biletave për filmat në Cineplexx Kosova
Citysale
Citysale është platformë e shpërndarjes së ofertave lokale dhe rajonale në qytete dhe zona të ndryshme të Kosovës, Shqipërisë dhe shumë shpejtë të Maqedonisë. Në rolin e ndërmjetësit, Citysale shet Kuponë për shërbimet e bashkëpunëtorëve për një çmim me zbritje të veçantë, kohë të kufizuar dhe kufizim të caktuar të kuponave.

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here