Mënyrat e Pagesës

0
303
Close Up Of A Man Shopping Online Using Laptop With Credit Card
Statusi juaj
Ju duhet të jeni 18 vjeç ose më i vjetër për të blerë ndonjë produkt nga ne.
Regjistrimi
Për të blerë ndonjërin prej ofertave në web faqen tonë duhet të jeni të regjistruar paraprakisht.
1. Pagesa me Kartelë të Bankës
Sistemi pranon çfarëdo kartele krediti apo debiti të lëshuar nga ndonjë nga institucionet bankare, qoftë me VISA, VISA Electron, MasterCard dhe Maestro.
Mënyra është 100% e sigurt dhe realizohet nga ProCredit Bank.
2. Pagesa me Transfer Bankar
Pagesën mund ta bëni në bankën më të afërt që e keni. Pasi të na sjellni dëshminë e pagesës në bankë, kuponi bëhet aktiv në llogarinë tuaj.
Për të marrë numrat tanë të xhirollogarisë na kontaktoni në numrat tanë kontaktues
038 220 – 444 / 045 220 – 444.
3. Pagesa me Korrier
Pagesa me Korrier vlen për shuma më të mëdha se 10 euro. Pagesa bëhet direkt te korrieri i Citysale dhe pas pagesës kuponi juaj shumë shpejtë do të aktivizohet.
4. Pagesa në Dyqanet Partnere
Pagesa bëhet në një nga dyqanet partnere te Citysale në dyqanet e Cityshop. Pas pagesës kuponi do të jetë aktiv në llogarinë tuaj.

Dyqanet të Cityshop:

Prishtinë: Rr.“Bajram Kelmendi” p.n
Tel: 038 220-444 / 045 220-444,
Gjilan : Rr. “Bulevardi i Pavarësisë”,
Tel: 049 701-161 / 049 701-266,
Prizren: Rr. “Jeronim De Rada” nr. 06
Tel: 049 701 361.

E drejta për të anuluar dhe për të kthyer produktet ?

Nëse ju jeni një klient, ju keni të drejtë të ktheni produktin ose të anuloni porosinë tuaj online jo më vonë se 7 ditë pas ditës që merrni produktin.
Citysale ofron rimbursim për kuponët që kthehen deri ne 7 ditë pas blerjes. Kuponët nuk duhet të jenë të shpenzuar. Citysale rezervon të drejtën që të ndryshojë maksimumin e ditëve lejohet kthimi i kuponit, varësisht prej llojit të shërbimit apo produktit të ofruar. Koha që nevojitet për të kthyer mjetet është 3 ditë pune.
Për më shumë pyetje mos ngurroni të na dërgoni e-mail në info@citysale.co ose na telefononi në:
+377 (0) 45 220 444 ose në +381 (0) 38 220 444.
Ju mund të na kontaktoni edhe përmes chat-it në ueb faqe i cili gjendet në këndin e poshtëm të anës së djathtë në www.citysale.co
SHPËRNDAJE
Artikulli paraprakPYETJE, PËRGJIGJE
Artikulli tjetërLista e bizneseve
Citysale
Citysale është platformë e shpërndarjes së ofertave lokale dhe rajonale në qytete dhe zona të ndryshme të Kosovës, Shqipërisë dhe shumë shpejtë të Maqedonisë. Në rolin e ndërmjetësit, Citysale shet Kuponë për shërbimet e bashkëpunëtorëve për një çmim me zbritje të veçantë, kohë të kufizuar dhe kufizim të caktuar të kuponave.

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here