Regjistroni biznesin tuaj

0
1096
– Pse ofertat në Citysale?      
Sepse këtu kalon ekskluziviteti dhe reklamimi i biznesit tuaj është pa pagesë. Citysale është platformë e shpërndarjes së ofertave lokale dhe rajonale në qytete dhe zona të ndryshme të Kosovës, Shqipërisë dhe shumë shpejtë të Maqedonisë.
Është platforma e parë e këtij lloji që operon në tri shtete të ndryshme. Në rolin e ndërmjetësit, Citysale shet Kuponë për shërbimet e bashkëpunëtorëve për një çmim me zbritje ekskluzive, në kohë të kufizuar dhe kuponë me numër të caktuar të kuponëve.
Ideja mbi të cilën Citysale bazohet është demonstruar në mbarë botën që është fitimprurëse edhe për kompaninë edhe për bizneset me të cilët bashkëpunohet.
– Prandaj mos humbisni kohë!  
-Reklamoni biznesin tuaj në vendin dhe kohën e duhur sepse puna jonë shfaqet përmes fjalës së fundit të teknologjisë botërore.
– Favorizoni biznesin tuaj me një platformë që vjen tek te pragu i derës së biznesit tuaj.
– Në Citysale nuk ka kosto për të shfaqë imazhin e mirë të biznesit tuaj.
– Ne vetëm marrim komisionin tonë nga shitja, për të cilin paraprakisht nënshkruajmë kontratë.
– Ju e dini saktë se sa klientë keni por gjithashtu dini se për sa do të dëshironit të rrisni numrin e tyre!
– Vetëm me ne, pa kosto numri i klientëve tuaj shumëfishohet.
– Klientët tuaj të ri tashmë janë në treg për produktet dhe shërbimet tuaja, ata janë të interesuar dhe duke pritur për t’u impresionuar nga ju përmes nesh. 
– Bëhuni bazë e suksesshme për klientë.
Mrekulli! Unë dua të regjistrohem. Çfarë ndodh më pas?
Ju lutem plotësoni formularin më poshtë dhe njëri nga përfaqësuesit tanë do të paraqitet tek ju së shpejti!
Për më shumë pyetje mos ngurroni të na dërgoni e-mail në info@citysale.co ose
na telefononi në: +381 (0) 38 220 444  apo në  +377 (0) 45 220 444. 
Ju mund të na kontaktoni edhe përmes chat-it në ueb faqe i cili gjendet në këndin e poshtëm të anës së djathtë në www.citysale.co 

Regjistroni tani

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprakKyçja për biznes
Artikulli tjetërKrijo Partneritet
Citysale
Citysale është platformë e shpërndarjes së ofertave lokale dhe rajonale në qytete dhe zona të ndryshme të Kosovës, Shqipërisë dhe shumë shpejtë të Maqedonisë. Në rolin e ndërmjetësit, Citysale shet Kuponë për shërbimet e bashkëpunëtorëve për një çmim me zbritje të veçantë, kohë të kufizuar dhe kufizim të caktuar të kuponave.

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here