SUGJERO NJË BIZNES

0
737
Nëse njihni ndonjë biznes që dëshironi të na sugjeroni, atëherë plotësoni formularin e mëposhtëm.
Për më shumë pyetje mos ngurroni të na dërgoni e-mail në info@citysale.co ose na telefononi në +377 (0) 45 220 444 ose në  +381 (0) 38 220 444. Ju mund të na kontaktoni edhe përmes chat-it në ueb faqe i cili gjendet në këndin e poshtëm të anës së djathtë në www.citysale.co

Sugjeroni tani

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprakPartneritet pyetje
Artikulli tjetërSI FUNKSIONON
Citysale
Citysale është platformë e shpërndarjes së ofertave lokale dhe rajonale në qytete dhe zona të ndryshme të Kosovës, Shqipërisë dhe shumë shpejtë të Maqedonisë. Në rolin e ndërmjetësit, Citysale shet Kuponë për shërbimet e bashkëpunëtorëve për një çmim me zbritje të veçantë, kohë të kufizuar dhe kufizim të caktuar të kuponave.

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here