Pakot e Dhjetorit nga Poliklinika Dr.Binishi & Partners

0
115

Poliklinika Dr.Binishi & Partners vjen me risi për ju.

13310598_1716840995252891_8923060285518416939_nPër një familje më të shëndetshme dhe të lumtur, Poliklinika Dr.Binishi & Partners ju mundëson PAKOT E DHJETORIT.

Në PAKOT E DHJETORIT hynë 3 pako:

  • Pako “Jeta e lumtur”
  • Pako “Shëndeti i mirë”
  • Pako “Fëmijët e lumtur”

Mos lejoni të ju ikin këto pako fantastike për shëndetin e gjithë familjes.

Për më shumë informata: https://www.facebook.com/poliklinika.dr.binishi/

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here