Oferta festive në ETC dhe Elkos Center

0
1198

Vetëm në Qendren Tregtare ETC Oferta Festive në Teknikë nga data 10.12.2016 deri me 10.01.2017. Oferta vlenë në të gjitha Qendrat Tregtare të ETC dhe Elkos Center.

Ngrohtesia e festave ndihet edhe në Qendren Tregtare ETC Trading Center! Për më shumë informata rreth ofertave, na ndiqni edhe në: https://www.facebook.com/ETC-Elkos-Trading-Center-107548949266616/

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here