Babadimri sjell telefona në të gjitha Zonat!

0
144

Zone Mobile dhe Posta e Kosovës po vijnë me shumë zbritje për festat e fundvitit.

Zone Mobile ofron telefonin me performancë të jashtëzakonshme Cubot S550 PRO me një super çmim prej 169 euro. S550 PRO vjen me Quad Core 1.3 Ghz, 3 GB RAM, 16 GB ROM (deri në 128GB mundësi zgjerimi me SD card), Finger Print 360°.15590563-1470023506344664-2523561754998480777-n_1482327509-3398367Për vetëm 146 euro ju mund të blini një tjetër telefon fantastik, Cubot Dinosaur, i cili ka një performancë të jashtëzakonshme prej Quad Core 1.3 Ghz, 3 GB RAM, 16 GB ROM ( deri në 128GB mundësi zgjerimi me SD card), bateri 4150 mAh.15541581-1470658589614489-1975425713032470137-n_1482327519-8530662Smart Band V2 vjen gjithashtu me performancë të shkëlqyer. Përmes kësaj ore ju mund të bëni monitorimin e aktiviteteve tuaja fizike, monitorim e të rrahurave të zemrës si dhe të kohëzgjatjes së fjetjes. Për më tepër përmes këtij Smart Band ju mund të pranoni thirrje dhe SMS. Smart Band vjen me një çmim promocional, për vetëm 24.90 euro.15492154-1465239053489776-968359164301378439-n_1482327534-8320196Produktet Zone Mobile mund t’i gjeni brenda pikave të Postës së Kosovës në Prishtinë, Prizren, Pejë, Gjakovë, Ferizaj, Gjilan, Mitrovicë, Vushtrri, Podujevë dhe Skenderaj. Babadimri në të gjitha zonat! /Express/

Për më shumë informata na ndiqni në: https://www.facebook.com/zonemobileks/

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here