Bëje një foto me Babadimrin ose Luanin në sheshin “Zahir Pajaziti”, postoje në Facebook përdore hashtagun #princequick dhe hyj në lojë për të fituar një prej njëzet seteve të lodrave për fëmijë.

Babadimri dhe luani do të jenë në shesh deri më datën 10 janar dhe fituesit zgjedhen më 15 janar. Mos harro postimi i fotografisë duhet të jetë “public” si dhe e shkruar me fjalët: #princequick

15781243_1813148345626692_8955730735840532225_nPër më shumë na ndiqni në: https://www.facebook.com/PrincQuick/