Zbritje javore në Kam Market

0
687

Si një prej liderëve të tregut diskont, KAM Market konsumatorëve të vet u ofron të gjitha grupet themelore të produkteve ushqimore dhe të atyre joushqimore me cilësi të shkëlqyer me çmime jashtëzakonisht të ulëta.

KAM Marketi kënaq nevojat e tërë familjes dhe me ofertat e saja javore (katër herë në muaj) sjell risi në përditshmëri.

Kësaj radhe, me rastin e festave të fundvitit, KAM Market sjell aksion e fundvitit! Gjatë tërë javës në KAM do të mund të furnizoheni me më shumë se 50 artikuj, edhe atë me çmime festive.15726486_692491600910046_5608214467327451208_n

Lironi më shumë hapësirë në frigoriferin dhe kuzhinën tuaj, dhe ndjejeni fuqinë e re të parave tuaja. Super aksione vetëm per Ju, produkte sipas zgjedhjes së konsumatorëve tane- Hit ne KAM dhe zgjedhje e markave private kundrejt brendeve per të gjitha shijet. KAM është miku me i mirë i buxhetit tuaj familjar!

Për më shumë informata na ndiqni në: https://www.facebook.com/kamkosova/

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here