Banka Ekonomike shpërndane dhurata për fëmijët e shoqatave të ndryshme

0
109

Banka Ekonomike pati privilegjin e shpërndarjes së dhuratave tek Shoqatat e Down Sindromit , Shoqatës së të Verbëve, Shoqatës së Hendikosit, në qendrat kryesore të Kosovës dhe kemi shpresën që kështu, sadopak, arritëm të shpërndajmë shpirt festiv dhe lumturi për këta fëmijë të mrekullueshëm.

Ne mbetemi të përkushtuar në ngritjen e vetëdijësimit dhe përgjegjësisë sociale të shoqërisë sonë.

GËZUAR FESTAT!

/Telegrafi

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here