Zbritje e madhe në Loca Shop

0
4336

Loca Shop ju sjell zbritje në çizme të gjata dhe të shkurta

Në galerinë poshtë mund të shihni modelet e çizmeve me zbritje.

Çizme shumë kualitative vetëm në Loca Shop

Çizmet e gjata janë në zbritje 69 euro nga 89 euro
Çizmet e shkurta 45 euro nga 59 euro

Për informata shtesë klikoni këtu: Loca Shop 

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here