Shën Valentini në Dubrovnik

0
359

Shën Valentini në Dubrovnik 135 EUR për person nga Armend Tours

Çmimi përfshin:

  • Udhëtimin me autobus komod;
  • Hotel 4 yje me mëngjes dhe darkë;
  • Shëtitje për 3 ditë radhazi sipas programit;
  • Ciceron shqiptar

Programin e detajuar e keni ne Coment

Çmimi nuk perfshin:
– Viza 60EUR;
– Sigurimin shendetesor 6 EUR

Pagesat mund ti bëni nga cili do qytet, degë të WesternUnion, MoneyGram, Bkt, Teb, Pro Credit.dub

Për çdo informacion kontaktoni në Facebook, Instagram, Viber ose në nr. e telefonit.

Viber +386 49 456 770 & Mob 044 189 141
0390/ 390100 / 0390/ 328063
● Adresa : Gjakovë(Qarshia e vogël)
● Adresa : Gjakovë(Stacioni i Autobuseve)
● Armend Tours , 50000 Gjakovë(Qarshia e vogël)

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here