Kush po i shpërblen konsumatorët për fundjavë?

0
318

Meridian Express për këtë për fundjavë ka organizuar lojën shpërblyese . Vizitoni njërin nga marketet e Meridian Express, bëhuni pjesëmarrës duke blerë ujin Spring si dhe numrin e kuponit e postoni në Facebook.

Facebook do te përzgjedh fituesin ne mënyre të rastësishme. Fatit nuk i dihet, ju mundeni me qenë fitues i njërit nga 2 tabletëve Lenovo me performancë shumë të mirë.

Meridian Express është rrjeti më madh i marketve në Kosovë me 35 markete të hapura. Ju dëshirojmë fat!   16179191_1303041676424100_1889182085236870587_oPër më shumë: https://www.facebook.com/RrjetiMeridianExpress

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here