Zbritje finale në CARPISA

0
406

Dyqani i çantave më kulaitative CARPISA sjell zbritjen finale.

Nxitoni dhe merrni çantat e stilit tuaj.

Mos lejoni të ju ik kjo mundësi.

Zgjedhni më të bukurën…

carpissa

Për informata klikoni këtu: CARPISA

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here