50% Zbritje në të gjithë artikujt në “Sisley”

0
371

Dyqani i veshjeve për femra dhe aksesorëve modern “Sisley” sjell edhe një tjetër ofertë fantatstike! 

Prej tani 50% Zbritje në të gjithë artikujt, ndërsa, 70% Zbritje në artikujt e caktuar! Bëhuni pjesë e ofertës duke bërë zgjedhjet më të mira për koleksionin e veshjeve tuaja! 16426089_1843776759212700_4969895108798076217_nPër më shumë informata na vizitoni duke klikuar në SISLEY! 

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here