Spring – sponsor i Shën Valentinit tuaj

0
340

Uji Spring për festën e Shën Valentinit ka vendosur që t’i shpërblejë çiftet të cilat do të jenë fitues të lojës shpërblyese.

Për të marrë pjesë në lojën shpërblyese, e gjithë çfarë duhet të bëni është:

 1.Bëje një fotografi me të dashurën/dashurin me ujin ‘Spring’ (Audienca: Public) dhe publikoje në Facebook me hashtagun #dashuromespring.

2.Ftoni miqt tuaj që ta bëjnë foton Like dhe Share.

3.Tri çiftet (fotot) me më së shumti “likes&shares”, shpërblehen me një natë speciale me rastin e Shën Valentinit në “The Plaza Tirana”.

 Nata speciale e Shën Valentinit përmban:

Një natë qëndrimi në Business Double Room ose Superior Double Room, e cila përfshin darkën speciale me rastin e Shën Valentinit si dhe mëngjesin në hotel.

Loja fillon më 02 Shkurt, ndërsa fituesit shpallen pas dhjetë ditëve (12 Shkurt ora 12:00).
Fituesit përzgjidhen me ‘screenshot’ të postimeve dhe fotot fituese do te publikohen në Agna Kosova

* Kujdes: çdo “like&share” do t’i nënshtrohet një procesi të verifikimit.

Klikoni në FOTO për informacione më të gjera.

spp

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here