Kombino dhe përfito zbritje nga Inovalty

0
585

Kombino dhe përfito zbritje!

Zgjedh njërën nga opsionet, mbulesë shtrati + set çarçafësh, sipas ngjyrës që dëshironi, dhe përfito zbritje deri në 20%.

Në galeri mund të gjeni modele në zbritje dhe kombinimet e tyre.

Për porosi dhe informata shtesë klikoni këtu: Inovalty

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here