Përfitoni 50% Zbritje në dyqanin e veshjeve “Luxury”

0
383

Dyqani i veshjeve për femra me stil dhe eleganc “Luxury” që ndodhet në qendren tregtare Grand Store sjell edhe një tjetër ofertë për muajin Shkurt me 50% Zbritje në të gjithë koleksionin e veshjeve!

Nxitoni dhe bëhuni pjesë e Zbritjes së madhe edhe Ju!

Për më shumë informata vizitoni LUXURY! 

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here