Fëmijët festojnë në “Viva Fresh Store”

0
449

Për nderë të 17 Shkurtit, Ditës së Pavarësisë së Kosovës më 16 Shkurt Viva Fresh Store organizon program madhështor për fëmijë!

Programi do të mbahet në objektin e Viva Fresh Store në Pejë dhe në Gjilan më 16 Shkurt në ora 19:00, ndërsa në Ferizaj më 16 Shkurt në ora 18:00.

Të festojmë së bashku me këngë edhe valle me më të dashurit tanë!  16711643_10155814487677995_7223953566296476000_n

Për informata shtesë klikoni në VIVA FRESH STORE! 

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here