Merr 3 produkte, paguaj 2 në “Lindex”

0
327

Dyqani i veshjeve për të rritur dhe fëmijë “Lindex” sjell ofertë fantastike ”Merr 3, paguaj 2” për koleksionin ”Basic” për fëmijë.

Veshjet e këtij koleksioni janë të përbëra me pambuk organik. Kjo nënkupton se nuk përmbajnë pesticide kimike dhe plehra dhe nuk ka organizma të modifikuar gjenetikisht (GMOs). 16641118_744873835676502_2788523749189341218_n Për më shumë informata klikoni në LINDEX. 

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here