Mundësi pafund me NLB Bankë dhe ALBUS

0
303

Tani me Comfort Card ju mund të paguani deri në 12 këste pa interes edhe në ALBUS

albusss

Kjo ju mundëson ti bleni pajisjet teknologike më kualitative nga ALBUS me këste, duke ju lehtësuar nga pagesat e mëdha.

 

Lehtë dhe lirë me NLB Bankë dhe ALBUS.

 

Për më shumë informata klikoni këtu: NLB dhe ALBUS

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here