Manuali për banera reklamues në Citysale

0
448

Ku mund të vendosen BANERAT REKLAMUES të biznesit tuaj?

Në këto foto do të gjeni imazhe që tregojnë se ku mund të

vendosen banerat reklamues të biznesit tuaj në web-faqen tonë

            Citysale.co           1

Shfaqja e banerave reklamues në Ballinën e Citysale.

2

Shfaqja e banerave reklamues anash dhe në fund të ballinës në Citysale.

3

Shfaqja e banerave reklamues brenda ofertave normale.

4

Shfaqja e banerave reklamues tek kategoria “Të gjitha ofertat”

5

Shfaqja e banerave reklamues tek kategoria 

“Udhëtime”

6

Shfaqja e banerave reklamues brenda ofertave nga kategoria “Udhëtime”

7

Shfaqja e banerave reklamues tek kategoria “Produkte”

8

Shfaqja e banerave reklamues brenda ofertave nga kategoria “Produkte”

 

 

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprakFitoni kartelë me vlerë nga Adopt’ Kosova!
Artikulli tjetërBarbie Party në DARDHA Playland
Citysale
Citysale është platformë e shpërndarjes së ofertave lokale dhe rajonale në qytete dhe zona të ndryshme të Kosovës, Shqipërisë dhe shumë shpejtë të Maqedonisë. Në rolin e ndërmjetësit, Citysale shet Kuponë për shërbimet e bashkëpunëtorëve për një çmim me zbritje të veçantë, kohë të kufizuar dhe kufizim të caktuar të kuponave.

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here