Loja e madhe shpërblyese me 7 yje, Patos Puzzle!

0
1270

Fitoni shumë dhurata me lojën e madhe shpërblyese me 7 yje

           Patos Puzzle          

Gjeni albumat e Patos Puzzle në markete të ndryshme në Kosovë, plotësoni puzzle-in me kuponat të cilat gjenden brenda paketimeve të vogla dhe pasi që të mbushni faqet e albumit, ju do të mund të fitoni:

• iPhone 7 (7 copë)
• Sony Playstation 4 (17 copë)
• Tableta Lenovo (117 copë)
• Galaxy Prime J1 (177 copë)
• Adel Set, set shkollor për fëmijë (777 copë)

Ndërsa, në shumë raste tjera, ju do të fitoni shpërblime aty për aty, pa pasur nevojë që ta mbushni albumin, ku brenda paketimit, ju qëllon kuponi për të fituar:

• Karuzo, kifle për fëmijë (17,777 copë)
• Chupa Chups (77,777 copë)

Për të tërhequr shpërblimet, kontaktoni në: 049 206 444 apo në info@atlantikgroup.com

Për informata klikoni këtu: 

           PATOS KOSOVA           

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here