Skijim në Mavrovë me AltaVia Travel

0
138

AltaVia Travel thërret për “LAST ROOMS OFFER” në BISTRA HOTEL 

Skijim në Mavrovë

21-22.01.2018 – 1 natë akomodim 2 ditë skijim 60€ për person
21-23.01.2018 – 2 netë akomodim 3 ditë skijim 95€ për person

Çmimet janë për të rritur. Fëmijet deri 5 vjeç pa pagesë kurse 5 deri 11 vjeç 50%.

 • Hotel me 4 yje afër teleferikut
 • Pishinë dhe saunë
 • Mëngjes + Darkë
 • Skipass gjatë gjithë qëndrimit
 • Skija apo snowboard, qizme dhe shtaga
 • Instruktor për skijim*
 • Asistence 24 orë
 • Transport çdo ditë për vetëm 20€ shtesë kthyese

*Instruktorin për skijim mund ta përdorni vetëm një herë gjatë qëndrimit nga ora 11:00 deri 13:00 në njërën prej këtyre ditëve, të hënën, të mërkurën, të premtën, të shtunën dhe të dielën. Trajnimi bëhet në grup jo në mënyrë individuale.

Për rezervime kontakto:

 • 038 543 543;
 • 049 543 543;
 • 044 543 543;
 • 045 543 543

info@altaviatravel.com;

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here