Vikend në SELANIK me VENETA TRAVEL

0
87

VIKEND NË SELANIK!!!

Shfrytëzojeni vikendin mençur dhe shijoni pushimin!

3 ditë / 2 netë, 95 € për person në dhomë dyshe.

Nisja më 26.01.2018

Programi i udhëtimit:
http://www.veneta-travel.com/aranzhmane/15/

Akomodimi në hotel Philippion 4* me shërbim BB

Për rezervime dhe informata: 038 222 232, 044/049 141 282
info@veneta-travel.com
Veneta Travel, Rr. Garibaldi nr. 59, Prishtinë

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here