Pushime në Hotel MPM Guinness 4+* HB

0
73

Extra Zbritje ► Hotel MPM Guinness 4+* HB (i renovuar & 150metra nga gondola) me Four Seasons.

Periudha e qëndrimit: 19.02 – 04.03.2018 (Oferta vlen deri më 04.02.2018)

Çmimi për person 235€ (7netë) përfshijnë:
❶ Akomodimin në APARTMAN për person
❷ Gjysëmpansioni – mëngjesi dhe darka buffet,
❸ Përdorimi pishinës së brendshme, fitnesit, sauna dhe/ose banjos me avull.
❹ Transferi nga hoteli deri te gondolla dhe anasjelltas

Çmimet nuk përfshijnë:
❶ Transportin rrugor Prishtinë-Hotel-Prishtinë
❷ Taksën e qëndrimit: 10€ për person

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here