Skijim në BANSKO me Selo Tours

0
102

BANSKO me Selo Tours

 

 

REGNUM HOTEL 5*
Data 06.02 – 13.02 -> 445 EUR personi (7 netë)
Data 10.02 – 14.02 -> 305 EUR personi (4 netë)
Data 24.02 – 03.03 -> 430 EUR personi (7 netë)

Përfshihet:
-Akomodimi në hotelin REGNUM HOTEL 5*
-Shërbimi: Mëngjes dhe darkë,
-Fasilitetet e hoteleve,
-Taksa turistike.

Dhomat janë limituara dhe disponueshmëria në hotele është momentale!

Termine të lira në Ambasaden Bullgare kemi cdo të Mërkurë, deri në fund të muajit Shkurt.

Për më shumë informacione:

038/610-697
045/511-557

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here