Vikend në Ohër, Strugë, Pogradec, Tiranë

0
90

Kompania Turistike Shpejtimi organizon:

Vikend në Ohër, Strugë, Pogradec, Tiranë 

1 natë / 2 ditë (17-18 Shkurt)

Çmimi 35€ për person

Në çmim përfshihet: 

  • Udhëtimi me autobus “Shpejtimi” 
  • 1 x fjetje në hotel “ENKELANA” ( Pogradec )
  • Mëngjesi & Darka
  • Vizitë: Oher, Strugë, Shën Neum, Pogradec, Tiranë
  • Kafe & ëmbëlsira gjatë rrugës

Nisjet: 

  • Prizreni në ora 06:00 ( A.T. SHPEJTIMI )
  • Suharekë në ora 06:30 ( A.T. SHPEJTIMI )
  • Prishtinë në ora 07:30 ( A.T. SHPEJTIMI )
  • Ferizaj në ora 08:00 te HIB petrol (magjistrale).

Dita I :
► Udhëtimi realizohet përmes kalimit kufitar në Bllacë dhe vazhdimi rrugës Tetovë, Strug, Gostivar , Ohrid
►13:00 ​​​​​​​Arritja në Strugë ,shëtitje qytetit dhe burimi i Drinit te Zi deri në orën 14:30
►14:30 Nisja për Oher. Shetitje për rreth liqenit dhe qytetit deri në ora 17:00
►17:00 Nisja për Shën Neum , arritja në orë 17:45. Vizit Shën Neum deri në ora 18:45
►18:45 Vazhdimi i rruges për Pogradec përmes kalimit kufitar St. Neum

Arritja dhe akomodimi në Hotel ENKELANA
►20:00-21:00 darka në hotel dhe pas darkës me shoqerim me muzik Live

Dita II :
► Mëngjesi në hotel 7:30-8:30
► 9:00 akomodimi në autobus ,vizitë tek bukuritë magjepse te Parku Drilon deri në orën 10:45
►10:45 vazhdimi i rrugës për në Tiranë , vizit qendrës së qytetit , deri në orën 16:30
►16:30 nisja për në Prishtinë, arritja rreth orës 22:00

Rezervimi i obliguar
Online: www.shpejtimi.net
Tel: 044 184 195 ( viber )
049 184 195

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here