Ofertë speciale për pushim në Banjën shëruese të Elbasanit

0
144

OFERTË SPECIALE ME ÇMIME FANTASTIKE NË BANJËN SHËRUESE TË ELBASANIT

Nisja e rradhës nga Prishtina dhe qytete tjera për Elbasan bëhet me datë 9 shkurt 2018 por edhe data tjera (çdo të MËRKURE dhe të PREMTE).

➔ OFERTA 6 DITË / 5 NETË ➱ 70€ PËR PERSON
➔ OFERTA 8 DITË / 7 NETË ➱ 90€ PËR PERSON
➔ OFERTA 10 DITË / 9 NETË ➱ 110€ PËR PERSON

Çmimi përfshinë:

Transportin Prishtinë – Elbasan – Prishtinë me autobus

Akomodimin në Hotel

Mëngjesin, drekën, darkën

Shërbimin mjekësor në hotel

Banjon termale – shëruese

Ujërat minerale kurative natyrore ose llixhat njihen prej shume kohesh dhe jane pjese e masave qe duhet marre njeriu per mbrojtjen nga semundjet si dhe mjekimin e tyre

Rekomandohet për:
– Sëmundjet reumatizmale
– Dëmtimet e nervave periferike si shiatiku, dhimjet e belit etj
– Uljen e tensionit të gjakut 180/90mmHg e poshtë.
– Sëmundjet gjinekologjike
– Sëmundjet e ndryshme të lëkurës
– Plagët pas operacioneve, djegjeve, thyerjeve të kockave
– Lehtësimin e punës së zemrës
– Ripërtritjen e indeve dhe rritjen e volumit muskular
– Fuqizimin e sistemit nervor
– Stërvitjen e organizimit në tërësi

• Nisjet dhe kthim çdo të MËRKURE dhe të PREMTE
• Nisja nga Prishtina në ora 06:30
• Nisja nga Theranda në ora 07:15
• Nisja nga Prizreni në ora 07:45

• Kthimi nga Elbasani në ora 15:00

Për rezervime kontaktoni në numrat: 044/049/038 – 610015; 044/542029; 049/344260; 038/610016; 038/610017
http://sharrtravel.com/sq/banja-e-elbasanit/

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here