-1 C
Pristina

Biznese

Krijo Partneritet

 Duke u anëtarësuar në Citysale si partnerë ju mund të shpërbleheni me kredite vetëm duke bërë shpërndarjen e ofertave apo produkteve në rrjetet sociale dhe shitjen e tyre, pastaj me ato kredite mund të bëni blerjen e ofertave të ndryshme në Citysale. Po ashtu ju mund të krijoni widgets të cilat mund të i shfaqni...

Regjistroni biznesin tuaj

- Pse ofertat në Citysale?       Sepse këtu kalon ekskluziviteti dhe reklamimi i biznesit tuaj është pa pagesë. Citysale është platformë e shpërndarjes së ofertave lokale dhe rajonale në qytete dhe zona të ndryshme të Kosovës, Shqipërisë dhe shumë shpejtë të Maqedonisë. Është platforma e parë e këtij lloji që operon në tri shtete të ndryshme. Në...

Kyçja për biznes

- Janë shtatë arsye kyçe pse duhet të bashkëpunoni me Citysale: 1) Realizmi i klientëve të ri 2) Marketing unik me investim minimal 3) Fleksibiliteti i krijimit të ofertave 4) Qasja në multi-tregje 5) Rritja dhe përmirësimi i imazhit në treg 6) Rritja e shitjeve 7) Maksimalizoni potencialin tuaj të shitjes. Kyçuni per te menaxhuar ofertat dhe blerjet   Kyçuni  
- Advertisement -

Lexo tani

Citysale