Kontakti

Keni probleme me përdorimin e kuponit në Citysale apo pyetje shtesë?

Na dërgoni e-mail në info@citysale.co  ose na telefononi në +377 (0) 45 220 444 ose, çdo ditë prej 8:00 – 22:00. Ju mund të na kontaktoni edhe përmes chat-it në ueb faqe i cili gjendet në këndin e poshtëm të anës së djathtë në www.citysale.co

Jeni pronarë  i ndonjë biznesi?

Kontrolloni faqen e bizneseve dhe ju do të shihni se sa e lehtë është të reklamoni biznesin tuaj. Kontaktoni në info@citysale.co për çdo informatë shtesë.