Udhëtim në Duabi apo Stamboll me kartelën Mana & Vala  

Mbushe telefonin me Vala me 20 Eur dhe fito pushim ne Dubai apo Stamboll me Altavia Travel. Mbusheni numrin tuaj VALA, nga sot deri më 15 Dhjetor në vlerë prej 20 Euro (p.sh: 10+5+3+2).  Bëhuni pjesë e lojës për të FITUAR udhëtim për një çift në Dubai apo një nga udhëtimet për çift në Stamboll,...

“NLB BANK” – Apliko për kredi tani dhe paguaj pas 3 muajve

“NLB Banka”  Njëra ndër bankat më të suksesshme në Kosovë, përmes eksperiencës dhe njohurive të gjëra është duke luajtur rol esencial në zhvillimin e sektorit bankar. Suksesi ynë mbështetet në angazhimin tonë të fuqishëm për të ofruar shërbime cilësore, produkte të ndryshme bankare të krijuara në bazë të nevojave të klientëve, si dhe duke krijuar...

“Konak Construction” – Kompleks banesor në “Veternik”

"Konak Construction"   Misioni ynë si është që të ndërtojmë objekte që i japin vlerë jetës së individëve, objekte që nuk bëjnë kompromis me kualitetin, drejtësinë, prestigjin dhe që janë në përpuethshmëri të plotë me nevojat e një jete moderne. Përsosmëria, është themeli i çdo gjëje që ne e bëjmë! Konak sh.p.k me përgjegjësinë e vetë shoqërore, duke...

Blej 1 merr 1 Gratis në “Comodita Home”

"Super ofertë në Comodita Home me produkte festive”! Muaji Dhjetor sjell Super Oferta në Comodita Home. Produkte të reja si pisha dekorative me 30% ZBRITJE, stoli të ndryshme festive Blej 1 Merr 1 Gratis, dhe shumë paketa dhe oferta tjera. Festoni festat e fundvitit me produktet e COMODITA HOME! Për informata shtesë na ndiqni në: https://www.facebook.com/comoditaks

Fluidi zgjon ngrohtësinë e festave

Atmosfera në shtëpitë tona ka filluar të ndriçohet, dritat janë vendosur gjithandej, pisha si simbol i vitit të ri nuk mungon në asnjë shtëpi, e njësoj ka ndodhur edhe në shtëpinë e madhe të Fluidit. Më e bukura, në këtë prag të festave, kur edhe bora e parë ra si pëlhurë e lehtë para disa...