Shtoni vlerën parasë tuaj me “Depozitën Rrita” nga BKT

Është koha t’i investoni paratë tuaja! Ne ju ofrojmë norma të volitshme të interesit, ju fitoni çdo vit. Atëherë shtoni vlerën parasë tuaj me “Depozitën Rrita”, duke përfituar interesa rritës dhe fleksibilitet në tërheqje pa humbur interesat e përfituara.   Zgjedhja është e juaja, atëherë mund të përcaktohuni për alternativën më të mirë.  ME DEPOZITËN RRITA:   Fitoni interes në...

Vikende në Budva, Pogradec dhe Matka nga Kompania Turistike Dita

Kompania Truistike Dita ju mundëson të kaloni një vikend të pa harrueshëm në NjËrin nga kËto 3 vende shumë të bukura:  •Vikend në Budva 2 ditë/1 nat 39 Euro •Vikend në Pogradec 2 ditë/1nat 34 Euro •Vikend ditor ne Matka 5 Euro (e shtune) •Nisjet për Budva dhe Pogradec bëhen të Shtunën me 21 Tetor      Agjenda e...

90 % e bizneseve dështojnë në 3 vitet e para

Këshilla si të të mbijetoni në tri vitet e para… Mundësitë që biznesi juaj të ekzistojë tri vite nga tani nuk janë të mira. Statistikat tregojnë se rreth nëntë nga dhjetë biznese të reja dështojnë shpejtë. Shpesh, nuk është nga mungesa e punës ose idesë së mirë. Shkatërrimi i vërtetë është mungesa e disiplinës. Shpesh bazat,...

Vetëm me IPKO – 3 cent në minutë, me të gjithë operatorët!

3 cent në minutë, me të gjithë operatorët! E dini se thirrjet drejt operatorëve tjerë zakonisht janë më të shtrenjta, por nuk mbani në mend çmimet e ndryshme. Me ofertën tonë nuk do të keni nevojë të brengoseni më për këtë gjë! Aktivizoni pakon mujore për vetëm 1 EUR dhe thirrjet në të gjithë operatorët do të...

“No End Shoes” sjell koleksionin e ri të çizmeve!

Koleksioni i ri i çizmeve nga NO END SHOES Ofroni këmbëve rehati me çizme kualitative nga No End Shoes Koleksionin mund ta shihni në galerinë poshtë: Për porosi apo informata tjera klikoni këtu: NO END SHOES