Oferta nga POSH STUDIO: Grim dhe Frizurë për vetëm 30€

POSH STUDIO sjell ofertë fantastike Grim dhe Frizurë për vetëm 30€ Zgjedhni dukjen tuaj dhe pëfitoni nga oferta Dukuni madhështore gjatë festave të fundvitit Për termine apo informata shtesë klikoni këtu: POSH Studio

Ofertë nga Melisa Dent: Dhëmbë të bardhë si bora

Me rastin e festave të fundvitit  Melisa Dent ofron zbritje për zbardhim të dhëmbëve. Procedura përfshinë: Largimin e depozitimeve të buta dhe të forta në dhëmbë (pastrim profesional i dhëmbëve) Zbardhimin e dhëmbëve me LASER Vendosjen e gurit dekorues në dhëmbë (sipas dëshirës) Për të caktuar terminin tuaj telefononi në: +386 49 40 11 42 Çmimi 80€  Oferta është e limituar. Melisa...

50% Zbritje në sektorin e kozmetikës nga Qendra Tregtare Nertili

Qendra Tregtare Nertili sjell zbritje në sektorin e kozmetikës  Shumë produkte nga marka e njohur kozmetike MAX FactorX tani mund t'i merrni me çmime marramendëse Në galeri mund të shihni produktet në zbritje: Për porosi apo informata shtesë ju lutemi klikoni këtu: Qendra Tregtare Nertili

U hap dyqani më i ri online eBleva.com

Para pak ditësh u bë lansimi i ueb faqes më të re për publikimin e shpalljeve për shitblerje online www.ebleva.com. Qëllimi kryesor i faqes është organizimi më i mirë i shpalljeve, mundësi më të mira kërkimi si dhe mundësi të reja për publikuesit që përmes shpalljeve premium të arrin audience më të madhe. Albert Berisha, CEO...

Merr çdo të tretin produkt FALAS në VIVA FRESH STORE

Festat kanë filluar në Viva Fresh Store me mijëra produkte GRATIS! Vetëm SOT (01.12.2017), vazhdon tradita 5 vjeçare me Ditën e Zonjave, me çrast shërbehet kafe dhe çaj gratis për çdo zonjë! Gjithashtu me rastin e ditëlindjes së 14-të në Viva Fresh Store, mund të përfitoni ÇDO TË TRETIN PRODUKT FALAS në kuadër të ofertës BLEJ 2 PRODUKTE MERR 1 FALAS, në...